Torrons i neules

Servint un tall de torró
Servint un tall de torró

La Cuina al Mercat de desembre, com pertoca a les dates, ha tingut un to molt de Nadal.  La Pastisseria Marfil va oferir, aquest divendres 18 de desembre, una demostració d'elaboració de neules i torrons al Mercat Municipal.

 

Els assistents van poder seguir pas a pas el procés d'elaboració del torró de gema, des de la barreja de l'ametlla i el sucre fins al procés de cremar el sucre, característic d'aquest tipus de torro.

 

Aquest és el vídeo del procés d'elaboració i la recepta detallada del torró de gema.

 

La sessió culinària es va complementar amb l'elaboració de neules. El pastisser de la Pastisseria Marfil fa elaborar-ne prop d'un centenar però va fer-ho amb un neuler que no és la seva eina pròpia de treball sinó un giny dissenyat i construït per l'arenyenc Joan Biboles. El neuler va mostrar-se molt eficient i el pastisser si va adaptar mlt fàcilment. La maquina l'ha construït, fa uns mesos, en Joan Biboles perque diu que a casa seva els hi agraden molt les neules.o explica amb tota mena de detalls en aquest vídeos.