La coca de recapte de la pastisseria Marfil

La coca de recapte o coca mallorquina

De la gran quantitat de coques mallorquines, salades, dolces i fins i tot dolç-salades, aquesta, és una mena de substanciosa i acolorida coca de recapte, guarnida amb tallades de ceba, alberginia, pebrots vermells i verds.
Una coca que, ben segur, va poder veure - però degustar, pel que sembla, no - Georges Sand en la seva estada hivernenca a Mallorca.

 

Estanis Fors i Garcia
Estanis Fors i Garcia

El pastisser

 

Estanis Fors i Garcia regenta la Pastisseria Marfil d'Arenys de Mar, oberta fa 44 anys i especialitzada en tota mena de productes dolços i salats, entre els quals hi ha la Coca de Recapte que preparen especialment a la manera mallorquina.

 

 

Vídeo d'una recepta de com elaborar una coca de recapte o coca mallorquina, els seus ingredients, a càrrec del pastisser Àngel Cornejo, de la Pastisseria Marfil.