Les Tapes al Mercat

 

"Tapes al Mercat" és un esdeveniment que es celebra al Mercat Municipal d'Arenys de Mar, l'últim divendres, d'alguns mesos de l'any, a partir de les 8 del vespre.

 

Diversos paradistes del Mercat, restaurants i cellers d'Arenys de Mar, ofereixen un gran ventall de tapes elaborades i begudes, a preus populars.

Aquestes jornades tenen una temàtica concreta, com per exemple, Carnestoltes o Festa Cubana, i estan amenitzades amb decoració i música per ambientar el Mercat. 

 

Carnestoltes al Mercat

Al mes de Febrer hi tenim el Carnestoltes al Mercat, on podreu gaudir de les Tapes dels paradistes celebrant el carnaval amb una bona disfressa.

Sant Jordi al Mercat

Festa Cubana al Mercat


No podíem saltar una festa tan rellevant com es Sant Jordi. Al mes d'Abril també es pot gaudir del dia del llibre i la Rosa al Mercat Municipal.

Al mes de Maig, per celebrar que ja comença a fer bon temps tenim La festa Cubana al Mercat. Per un dia Traslladem el Mercat d'Arenys a l'Havana per poder gaudir de l'ambient, el menjar i begudes típiques de Cuba.


Birra & Tapes

Gin & Tapes


Que millor que una cervesa ben freda per refrescar-nos quan arrenca l'estiu al juny?

Al setembre s'acaba l'estiu, i s'ha d'aprofitar fins a l'últim dia, vine a fer una última copa d'estiu al Mercat Municipal.


Calamarenys al Mercat

Octubre, època de pesca dels Calamars, i aquí a Arenys en sabem una mica de Calamars. Vine a gaudir dels millors, vine a menjar  Calamarenys.

Bolets al Mercat

Sense bolets no hi ha tardor, és per això que al Tapes del Mercat no hi poden faltar les tapes de bolets, perquè a Arenys de Mar també sabem fer bolets ben bons.