La Plaça del Mercat, una visita per als cinc sentits

 

 

Benvinguts a Plaça!

 

El Mercat Municipal ha estat des de 1929 el punt de referència en el proveïment d'Arenys de Mar de queviures frescos, els productes de temporada, els ingredients de la dieta mediterrània, amb la millor qualitat i un servei totalment personalitzat. Però no només això, el mercat és també un important lloc de contacte social, i un espai dinàmic i actiu.

A la Plaça del Mercat d'Arenys de Mar, hi podeu trobar una àmplia varietat de parades d'establiments minoristes independents amb una interessant i sana competència de preus i de productes: verdures i fruites de les hortes d'Arenys i de la contrada, peix fresc acabat de sortir del port, i tot un ventall de productes frescos de primera qualitat.

Durant l'any, al Mercat s'hi fan activitats de dinamització comercial com és ara La Cuina al Mercat, o les campanyes de Nadal i Reis i Carnestoltes.

 

 

 

A la Plaça hi trobareu de tot!

 

La Plaça us ofereix un ampli assortit de productes de primera qualitat. Podeu gaudir d'un tracte personalitzat i de la garantia que els productes que hi trobeu són productes frescos.

 

A la Plaça trobareu gran varietat de fruites i verdures. Productes frescos i en molts casos de collita pròpia. Productes que us ajudaran a portar una alimentació rica i sana.

 

Visitant la Plaça teniu l'oportunitat de comprar carns de tot tipus a les nostres parades especialitzades i embotits d'elaboració pròpia. El millor peix i marisc de casa nostra també el podeu trobar a la Plaça. Productes totalment frescos sortits de la llotja del port d'Arenys de Mar.

 

 

Qui som?

 

El President dels paradistes del Mercat Municipal:

 

  • Pol Monserrat Cadellans

      

       Riera del Bisbe Pol núm. 80
       Telèfon 93 792 06 93

 

 

El responsable de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament d'Arenys de Mar és:

 

  • Joaquim Mas Ferré: Regidor de Promoció Econòmica

        Edifici Xifré c/ Auterive s/n

        Telèfon 93 792 26 01
        Fax 93 795 73 61


 

 

Horari d'obertura

 

Matins de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores.

Matins de dissabtes de 7.30 a 14.30 hores.

Tardes de dimarts i divendres i vigílies de festius de 17.30 a les 20.30 hores. (Juny-Set.)

Tardes de dimarts i divendres i vigílies de festius de 17.00 a les 20.00 hores. (Oct-Maig.)