Ja tens la teva recepta a punt?

2ona edició del concurs de receptes “Del mercat a la taula”

Amb l'arribada de la primavera arriba una nova proposta al Mercat, el concurs de receptes Del mercat a la taula. En aquesta ocasió la proposta es centra en les receptes de baix cost. Podran participar totes les persones usuàries del Mercat aportant receptes econòmiques, saludables i a l'abast de tothom, a través de plats i productes típics del nostre territori. Aquesta campanya finalitzarà amb l'edició del segon llibre de cuina Del mercat a la taula, el qual recopilarà un seguit de primers, segons plats i unes postres que hagin sortit guanyadors de l'esmentat concurs que es realitza a tots els Mercats. Cal escriure les receptes, juntament amb les dades personals, a la butlleta que trobareu al Mercat i dipositar-la a les bústies que hem col·locat. Teniu temps per presentar les vostres receptes fins el dia 29 de maig!