Rosa Canal guanya el 1er Concurs de Bunyols de Quaresma

Els bunyols de vent i de crema de Rosa Canal van captivar al jurat que li va atorgar el primer premi del Concurs de Bunyols de Quaresma celebrat el divendres al Mercat. Esther Francès va aconseguir el segon i tercer lloc i Maruja García el quart.El jurat el formàven el pastisser arenyenc Josep Danés, encarregat precisament dels bunyols de quarema a l'edició de Cuina al Mercat de l'any passat, el restaurador arenyenc Joan Majó, i Eva García de l'àrea de Pomoció Local de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

 

El premi estava format per una magnífica panera amb productes i vals de compra de les diferents parades de la Plaça del Mercat. Amb aquesta edició la Cuina del Mercat s'obre a la participació dels arenyencs i arenyenques.

 

Enhorabona a les cuineres!