Viu el Carnaval al Mercat!

La Plaça del Mercat celebra el carnaval d'una manera molt especial. Enguany s'han programat diverses activitats per compartir la festa de la rauxa amb els arenyencs. El proper dissabte 13 de febrer es farà el Concurs de disfresses popular per a grans i petits. Els participants, que es poden presentar individualment o en conjunt, es dividiran en dues categories: la infantil fins als 12 anys i la Sènior dels 12 anys endavant. Es valorarà la originalitat, l'esforç i l'actualitat del tema. A banda dels premis per als guanyadors de cada categoria tots els compradors disfressats, així com els que vagin acompanyats amb nens o nenes disfressats, gaudiran d'un 5% de descompte a les parades assenyalades. 

 

La Plaça del Mercat també ha organitzat un Concurs de Carotes adreçat als més menuts de la casa. Aquestes carotes es podran veure al mateix Mercat on estaran exposades. Els nens i nenes que han participat també han gaudit de descomptes a les parades a on han fet entrega del seu treball.