Torrons i neules a la Cuina al Mercat i més sorpreses pel Nadal

La demostració culinaria d'aquest mes de desembre serà molt nadalenca. La Pastisseria Marfil farà el procés d'elaboració dels torrons i també de neules. Serà el proper divendres, 18 de desembre, a les 11 del matí.

 

Aquesta no és l'única acció que es durà a terme eal Mercat municipal per celebrar les festes de Nadal. A més de decorar-se per a l'ocasió i presentar el tradicional pessebre del Mercat, es posa en marxa una campanya de dinamització comercial amb el regal d'un llibre amb contes tan clàssics com la Blancaneus, en Polset, el Sastre Valent, la Sireneta i l'Aneguet lleig. El recull de contes és un obsequi per a tota la clientela habitual del Mercat. En total es calcula que es repartiran 1.500 llibres que els mateixos paradistes donaran a la seva clientela durant aquestes setmanes.