La Cuina al Mercat es consolida

La promoció dels productes que podem trobar al Mercat Municipal mitjançant la preparació en directe d'una recepta a càrrec d'algun cuiner/a d'Arenys, s'ha convertit en una activitat gastronòmica consolidada. Una realitat que va quedar demostrada amb la darrera edició de La Cuina al Mercat -nom amb què es coneix aquesta iniciativa impulsada des de la regidoria de Promoció Local-, celebrada el divendres 27 de febrer i que va atreure desenes de persones que volien veure i tastar els bunyols elaborats pel pastisser Josep Danés.

 

Durant el temps d'elaboració, l'expectació va ser màxima i, ja en el temps de fer el tastet, molts assistents van haver de fer cua per degustar les 3 varietats de buyols que s'anaven enllestint. La propera edició de la Cuina al Mercat tindrà lloc a finals d'aquest mes de març i anirà a càrrec del restaurant Portinyol.

 

La Cuina al Mercat es va començar a fer el passat mes de novembre i, des de llavors, un cuiner/a de la vila elabora en directe una recepta que després es dóna a tastar entre els clients del Mercat Municipal. A més, són els mateixos paradistes del Mercat els qui cedeixen els productes necessaris per cuinar la recepta. Fins al moment s'han preparat receptes on l'ingredient principal era la bastina, el congre i la vedella. En l'última edició, però, es va optar per preparar unes postres, d'aquí que els bunyols de vent i de quaresma en fossin els protagonistes.