La plaça del Mercat dona bosses compostables a la clientela

Els mercats són equipaments comercials que es distingeixen pel foment d'hàbits sostenibles: s'hi va amb el carretó d´anar a comprar o amb cistell, s'embolica el producte amb paper, es compra a dojo, sense envasos de plàstic... Aquests exemples tan quotidians demostren que els mercats són un excel•lent model de sostenibilitat. Per aquest motiu, l'Oficina de Mercats i Fires Locals de l'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona va engegar una campanya amb el repartiment de bosses compostables dins de la línia “Mercats Sostenibles” i des d'aquesta setmana el Mercat Municipal d'Arenys de Mar s'hi suma.

Per aquesta campanya s'ha dissenyat el següent material: bosses compostables i punts de llibre informatius. Es tracta de fer una acció de sensibilització en la qual tots els paradistes del mercat lliuren només aquestes bosses a la clientela, en substitució de les bosses de plàstic habituals, conjuntament amb un punt de llibre que informa dels beneficis de la campanya.