La Cuina al Mercat surt a TV3

L'edició del mes de maig de La Cuina al Mercat ha comptat amb uns espectadors poc habituals: les càmeres del programa Els Matins de TV3, que presenta Josep Cuní. Catalunya ha pogut seguir amb una connexió en directe des del Mercat Municipal com es desenvolupava l'elaboració de la sípia amb pèsols que han preparat les germanes Reixach del restaurant Hispània. A banda d'aquest plat, les cuineres també han donat la possibilitat de tastar un altre plat: cap i pota.

Com en anteriors edicions, l'activitat ha comptat amb una gran afluència de públic confirmant la bona acollida d'aquesta iniciativa entre la població. Recordem que les receptes que preparen els diferents cuiners i cuineres d'Arenys s'elaboren amb els ingredients que cedeixen les parades del Mercat Municipal.